ÄtaVälkommen ut till oss på en fika!
Vårt trädgårdscafé är öppet kl. 11.00-14.00 varje dag, juli-augusti.

Här äter du gott i fantastisk miljö – ingen krydda är som havsutsikt, utomhusluft och sommarskrikande tärnor och måsar.

Vi serverar även frukost och middag varje dag för våra boende gäster (dagsbesökare hinner inte med vare sig frukost eller middag). Har du tillgång till egen båt är du självklart välkommen både morgon och kväll! Kom bara ihåg att boka innan, via info@hogbondenfyr.se eller 073-0962931.

Frukost

Vår frukost är en klassisk frukostbuffé med allt du kan önska.  Frukosten serveras ute i trädgården under de gröna trädkronorna mellan 8 och 9. De dagar då sommaren är mer svensk än vanligt går det bra att ta med frukosten in och äta i något av fyrvaktarbostadens två kök. Frukost bokar du enklast samtidigt som du bokar rum.

Middag

Till middag serverar vi genomgående fisk. Vi är ju ute på havet. Middagen serveras kl. 18 och äts i trädgården, på vår stora uteplats med havsutsikt, eller, om du vill det, på din egen klippa. Njut av sommarkvällarna! Givetvis finns det allergifria alternativ – skriv bara ner dina önskemål i meddelandefältet när du bokar middag. (Kaffe och te är inkluderat)

Till middagen säljer vi alkoholfria alternativ, och så klart vår alldeles egna Högbonden-öl (3,5 %), speciellt anpassad till våra fiskrätter. Middagen bör förbokas.

Fika

Fika finns tillgänglig i trädgårdscafet.