BoHos oss bor du i den gamla fyrvaktarbostaden, mitt i ett naturreservat, högt över Bottenhavets brusande vågor.

Vi har 30 bäddar fördelat på två hus – 24 bäddar i fyrvaktarbostaden i Trädgårdshuset, där även husdjuren får följa med.  

Eftersom vi är ett vandrarhem ingår inte lakan sänglinne och städning. Sängkläder måste alltid användas Lakansätt ink handduk går så klart att hyra – kom bara ihåg att välja till det när du gör din bokning! *Sovsäck accepteras ej*

I fyrvaktarbostaden finns två duschar, en dam och en herr. Här finns också två fullt utrustade kök för dig som vill laga din egen mat.

”Troligtvis Sveriges bästa utsikt som kan skådas från en toa”

Eftersom vi ligger på en ö, finns här inga vattentoaletter. Det är istället löst med en mulltoaanläggning i närheten av fyrvaktarbostaden, med antagligen en av Sveriges bästa havsutsikter.

Våra rum

Halvpension (frukost och middag)

Om du inte vill tänka på handling eller matlagning under semestern och kanske vill slippa bära mer än nödvändigt, går det fint att låta oss ordna den saken! Frukost och middag måste du beställa minst en dag i förväg men fika går alltid att köpa i vårt Trädgårdscafé kl. 11.00-14.00

Du kan läsa mer om våra matalternativ under rubriken Äta.

Självhushåll

Om du vill laga din egen mat finns två fullt utrustade kök i fyrvaktarbostaden, utanför knuten finns även en utegrill. Handlar gör du enklast på Ica Vallen i Nordingrå – den sista affär du passerar på vägen till Högbonden.

Foto från Höbondens nedre kök

Handlingstips!

Eftersom vi inte har någon sophantering på ön utöver vår kompost, måste du själv ta med dig de sopor som inte går att kompostera tillbaka in till land. Ett tips är därför att satsa på varor utan onödiga förpackningar, eller att rensa ur alla onödiga förpackningar innan du åker ut. Då får du mindre att bära, både upp och ner från Högbonden, 80 meter över havet.

Hela ön för dig själv

Gör något annorlunda och hyr en egen ö i hjärtat av Höga kusten! Vi har alltid öppet för företag, grupper och konferenser, årsfester, släktträffar, kick-off. Vi har konferensrum och samlingslokaler, och erfarenhet av det mesta och idéerna är många! Till exempel brukar vi börja säsongen med fågelskådning och avsluta den med yoga, och där emellan hinna med både ett och annat släktkalas och bröllop.

Hör av dig till oss om du har frågor eller speciella önskemål!

Om vi är fullbokade…

Vi har inte så många rum och blir snabbt fullbokade, men det betyder inte att du inte kan besöka oss ändå! Bo istället på ett av de fina boendena på fastlandet och hälsa på oss under en dagstur.

Skutskepparn