Vandrarhem i Fyrvaktarbostaden

Högbonden erbjuder ett unikt boende i den gamla Fyrvaktarbostaden, med en atmosfär präglad av stillhet och ro högt över bottenhavets brusande vågor. Ett mer naturnära boende är svårt att finna i ett sagolikt vackert och spännande Naturreservat.


Boende

 • Vandrarhemmet består av 28 bäddar varav 22 i fyrvaktarbostaden och 6 bäddar i trädgårdshuset (2+4), där även husdjur får tas med. Bokning av ett helt rum eller vandrarhemsbädd i delat rum.

  Läs mer om rummen
  Boka Direkt


Frukost

 •  
 • Frukost serveras i Trädgårdshuset 8.00 – 9.00.

  De flesta dagar äts frukosten ute i trädgården under de gröna trädkronorna. Regniga dagar äts frukosten inne med utsikt över Klubbudden. Glöm inte att lägga till frukost när du bokar online. Beställs senast dagen före.


Lunch & Fika


Café  11.00 -15.00.
Här i Trädgårdscafét serveras kaffe med fikabröd och smörgåsar samt luncher. se meny


Middag

 • Njut av sommarkvällen och ät middag i trädgården högt beläget över havet.
  (Middag måste förbeställas.)Kök

För dem som vill finns två fullt utrustade kök. Lagar du din egen mat tar du själv med den från fastlandet, på Högbonden finns ingen affär däremot ett Trädgårdscafe som är öppet dagligen under högsäsong. Utegrill finns att låna men glöm inte att ta med tändvätska och kol. För dem som vill kan middag föreställas från Cafét. Läs mer om vad som erbjuds i Cafét.

[/vc_column]

Sveriges bästa utsikt

 • Mulltoaanläggning finns i trädgården med en vidunderlig utsikt över havet. ”Troligtvis Sveriges bästa utsikt som kan skådas från en toa.” Dusch för herr och dam finns i fyrvaktarbostaden.Packa lätt

Tänk på att vandrarhemmet ligger högst upp på ön. När man kliver av båten följer man stigen upp till berget. Det kan därför vara bra att ta med bekväma skor och inte packa allt för tungt eftersom du ska ta dig upp och ner från båten.Vedeldad Bastu

För dem som vill finns möjlighet att hyra vår vedeldade bastu för 50:-/person. Bastun ligger vid vattnet mellan klipporna, så det är fritt fram för dem som vill ta sig ett dopp.


Konferens och Samlingslokal

Vi har alltid öppet för grupper och konferenser. Vi har Konferensrum/samlingslokaler som är utrustade med allt ni behöver. Boka en annorlunda upplevelse för ditt företag, kontakta oss gärna för förfrågan och idéer på aktiviteter. Läs mer